Feestelijk lekker
Voor allerlei soorten gelegenheidstaarten kunt u bij Dam Brood en Banket terecht. Binnen ons brede assortiment verdienen de luxe kindertaarten, verkrijgbaar in verschillende thema’s, een speciale vermelding. Onze banketbakkers maken prachtige Amerikaanse- en fototaarten. Ook uw eigen foto kan op een taart worden afgedrukt.
Via bestelling@dambroodenbanket.nl kunt u een eigen foto opsturen.

Als supermarkt kunt u zich met deze producten onderscheiden van uw concurrenten. Wij kunnen u een display leveren voor uw zaak, waarmee u klanten kunt attenderen op dit unieke product.

Oliebollen & appelbeignets
Ook aan het einde van het jaar kunt u rekenen op Dam Brood en Banket! In deze drukke periode leggen wij ons toe op de productie van verschillende eindejaarsartikelen.
Dankzij onze grotendeels geautomatiseerde productielijnen hebben wij de mogelijkheid om uw supermarkt te voorzien van grote hoeveelheden verse oliebollen en appelbeignets.

Al onze oudejaarsartikelen zijn vers! Niet verwonderlijk dus, dat supermarkten uit het hele land ons weten te vinden als het einde van het jaar in zicht komt.