Waar staat Dam Brood en Banket voor?
Onze bedrijfsnaam verwijst naar de eigenaar: Kees Dam. Maar de letters D A M mag u ook zien als een afkorting voor Degelijk, Ambachtelijk en Modern.

Degelijk
Het bedrijf bestaat al meer dan 120 jaar. Sinds jaar en dag staan wij bekend als een solide leverancier die waarmaakt wat hij belooft. Ook mag u erop vertrouwen dat wij ruimschoots aan alle eisen betreffende voedselveiligheid voldoen, gezien de toekenning van het FSSC-22000

Ambachtelijk
Als klant kunt u bij ons kiezen uit een mooi assortiment brood en banket. Brood en klein brood bakken wij op ambachtelijk wijze en dat proef je. Ook het banket wordt met de meeste zorg gemaakt.

Modern
Op de banketafdeling werken wij met moderne, geautomatiseerde productielijnen. Op die manier kunnen we binnen een relatief kort tijdsbestek onze klanten voorzien van de gewenste bestellingen en kunnen we de consument een aantrekkelijke prijs aanbieden. Ook het verwerken, verpakken en etiketteren geschiedt in eigen huis.

En verder……een klantgerichte aanpak
De klant is koning. Uw tevredenheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Contact met onze organisatie verloopt via korte lijnen. Voor uw wensen en suggesties staan wij te allen tijde open en indien u door onvoorziene omstandigheden net even iets meer flexibiliteit van ons verlangt, dan zullen wij daar uiteraard onze uiterste best voor doen. Dat deze klantgerichte aanpak aanslaat, is te zien aan de enorme groei die we de laatste jaren doormaken.