Vers gebak
Wij hebben ook een groot assortiment van vers banket. Ons bedrijf voldoet uiteraard aan alle door de wet vastgestelde voedselveiligheidseisen (VWA: Voedsel Waren Autoriteit). Met trots kunnen wij u mededelen dat wij in het bezit zijn van het HACCP–certificaat en FSSC 22000.
Voor zowel de particulier als de supermarkt(keten) bieden wij een uitgebreid assortiment aan groot en klein gebak. Ook verschillende soorten cakes, eierkoeken en gelegenheidsartikelen (zie specialiteiten) behoren tot dit assortiment.

Als zakelijke klant bieden wij u gunstig geprijsde kwaliteitsproducten. Tevens hebben wij een interessant actie-aanbod. Wij stellen u dan ook wekelijks in de gelegenheid om te profiteren van onze scherpe aanbiedingen.
Onze werkwijze is dermate flexibel dat wij snel op uw vraag kunnen inspelen.
Het vers gebak wordt geleverd in blisterverpakking voorzien van etiket met prijs, ingrediëntendeclaratie, THT-gegevens en barcode.

Banket Bestellen
Als supermarkt kunt u uw bestelling plaatsen via internet of via de mail.

Internet: Als vaste klant kunt u inloggen op onze bestelpagina en uw bestelling naar ons toezenden. Ook via de email ( bestelling@dambroodenbanket.nl ) kunt u ten allen tijde uw bestellingen plaatsen. fax: vraag om ons bestelformulier en stuur uw fax naar 0187-490272