Ambachtelijk brood
In onze vestiging in Stellendam bakken wij brood voor supermarkten die in onze regio gevestigd zijn. Ook horecagelegenheden, gezondheidsinstellingen en andere organisaties zijn wij van dienst. Wij bieden een breed assortiment groot en kleinbrood. Deze producten worden op ambachtelijke wijze bereid. Bovendien zijn ze kersvers als ze bij uw bedrijf afgeleverd worden.

Voor al uw dagverse kwaliteitsproducten kunt u tevens terecht in onze eigen winkel. Wij bieden een grote variëteit aan brood en banket en komen u graag in uw persoonlijke wensen tegemoet. Alles draait hier om de ambacht, de smaak, het vakmanschap en……de geur van vers gebakken brood!
Wij hebben ook een winkel, deze is gevestigd in het centrum van Ouddorp aan Zee (provincie Zuid-Holland) en ook daar zijn wij u graag van dienst.

Brood Bestellen
Als supermarkt kunt u uw bestelling plaatsen via internet of via de fax.

Internet: Als vaste klant kunt u inloggen op onze bestelpagina en uw bestelling naar ons toezenden. Ook via de email ( bestelling@dambroodenbanket.nl ) kunt u ten allen tijde uw bestellingen plaatsen. fax: vraag om ons bestelformulier en stuur uw fax naar 0187-490272